Over de Expeditie

Deze expeditie is georganiseerd door en voor leerlingen van het Greijdanus Zwolle. Op deze site hopen wij u alle benodigde informatie te verstrekken.

Contact

Het centrale doel van deze expeditie is het kennis maken met een andere cultuur. Dit hopen wij te doen door een ontmoeting met een IJslandse school.

Data en tijden

De expeditie zal plaatsvinden vanaf zaterdag 18 mei tot donderdag 23 mei. Op de heenreis zal de vlucht vertrekken om 7:25 en op de terugreis komen we om 8:15 weer aan.

Groep

De groep bestaat uit 16 personen, waaronder twee begeleiders, vier organisatoren en 14 leerlingen die zich hebben opgegeven.

Wist je dat

  • IJsland voor de 11e keer op rij het veiligste land ter wereld is volgens de global peace index?!
  • 65% van IJslandse bevolking in de hoofdstad Reykjavik woont?
  • IJsland geen leger heeft en de politie ongewapend is?

Vervoer

Omdat het ons geen goed idee lijkt om lopend naar Schiphol te gaan hebben we uiteraard vervoer nodig. Hiervoor hebben we de hulp van de ouders nodig.
Verzamelen

Verzamelen

We verzamelen bij de ingang van Schiphol om 5:15. Op de terugweg komen we 8:15 weer aan, zorg dus dat er iemand staat die je op kan komen halen.
Samen

Samen

De bedoeling is dat je samen, met mensen die bij je in de buurt wonen, vervoer regelt. Let op Venema en Talens (Zwolle) moeten ook mee!